Дома> Вести> Кои се употребата на заварени цевки од не'рѓосувачки челик

Кои се употребата на заварени цевки од не'рѓосувачки челик

August 23, 2024
The main uses of welded pipes sold by Fengmai Company include low-pressure fluid transportation, making frames, scaffolding, railings, axle pipes, boilers, automotive, marine, lightweight structural door and window steel for construction, furniture, various agricultural machinery, sheds, Wireица канали, високи полици, контејнери за контејнери, итн.
 
Stainless steel welded pipe
 
Заварената цевка, позната и како заварена челична цевка, се прави со заварување на челични плочи или челик со лента по виткање и формирање. Поради својот едноставен процес на производство, високата ефикасност на производството, широката разновидност и спецификациите и инвестициите со мала опрема, заварените цевки имаат широк спектар на апликации во повеќе полиња. Поточно, заварените цевки можат да се користат за:
 
 
 
Транспорт на течности со низок притисок: Заварените цевки можат да се користат за транспорт на течности со низок притисок, како што се вода, природен гас, итн.
 
Изработка на рамки, скелиња, огради и цевки од оска: Заварените цевки се погодни за правење рамки и придружни компоненти за разни возила и градежни структури.
 
Котли, автомобили, бродови: Заварените цевки се користат во производството на овие опрема, вклучувајќи мијалници за топлина, цевководи за испорака на гориво, итн.
 
Лесен структурен челик и прозорец челик и мебел за градба: Заварените цевки можат да се преработат во различни форми за производство на згради и мебел.
 
Земјоделски машини, бараки и канали за жица: Заварените цевки се исто така погодни за производство на земјоделска опрема и заштита на канали за жица и кабел.
 
Полици и контејнери со висок пораст: Заварените цевки се користат за изградба на големи простории за складирање и контејнери за транспорт.
 
Покрај тоа, компанијата Фенгмаи може да обработува и според посебните потреби, како што се галванизирани заварени цевки, заварени цевки со заварени кислород, ракави на жица, итн., За да ги исполни барањата за апликација на различни полиња.
Stainless steel welded pipe
Компанијата Фенгмаи продава цевководи за заварени цевки од не'рѓосувачки челик со целосни спецификации, вклучувајќи национални и нестандардни спецификации на заварени цевки од не'рѓосувачки челик, прилагодени дијаметар на цевки од 6-3500мм и залиха од над 6000 тони. Производството е брзо, времето на испорака е точно, а материјалите можат да се обработат. Компанијата Фенгмаи веќе 15 години се фокусира на индустријата за цевки од не'рѓосувачки челик. Вашиот професионален консултант за лесни цевки од не'рѓосувачки челик со нетрпение ја очекува соработката!
Контактирајте не

Author:

Mr. fengmai

E-mail:

fmjs@gghlw.com

Phone/WhatsApp:

13406380222

Популарни производи
You may also like
Related Categories

Е-пошта на овој добавувач

Предмет:
Е-пошта:
Порака:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Контактирајте не

Author:

Mr. fengmai

E-mail:

fmjs@gghlw.com

Phone/WhatsApp:

13406380222

Популарни производи
Shandong Fengmai Metal Materials Co., Ltd. Компанијата расте стабилно во челичната индустрија и стана водечко сеопфатно претпријатие во земјата. Со нашите широки линии на производи и ефикасни услуги, не само што освоивме одлична репутација на...

NewsLetter

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати